9. oktobra bomo v kinih po celem svetu praznovali obletnico koncertov in glasbenega albuma z naslovom S&M, ki ga je pred dvemi desetletji s simfoničnim orkestrom iz San Francisca posnela legendarna zasedba Metallica. Znova si bomo lahko ogledali njihov nastop s simfoničnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Michaela Tilsona Thomasa, ki s tem koncertom obeležuje tudi svojo zadnjo sezono v San Franciscu. Koncert je bil posnet 6. in 8. septembra kot otvoritveni dogodek nove dvorane Chase Center, ki bo odslej krasila nabrežje tega gričevnatega mesta na zahodni obali ZDA. S skladbami iz prve plošče iz leta 1999 ter novimi simfoničnimi priredbami skladb, bodo oboževalci Metallice lahko na velikem platnu koncertni spektakel doživeli iz prve vrste.METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M2

izvirni naslov: Metallica & San Francisco Symphony: S&M2
zvrst: koncertni film
režiser: Wayne Isham
igrajo: James Hetfield , Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony, Michael Tilson Thomas (dirigent)
dolžina: 150’
nagrade: posnetek bo predvajan z angleškimi podnapisi
lokacija: Mestni kino Domžale

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M2

Izvirni naslov: Metallica & San Francisco Symphony: S&M2
Zvrst: koncertni film
Režiser: Wayne Isham
Igrajo: James Hetfield , Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony, Michael Tilson Thomas (dirigent)
Dolžina: 150’
Nagrade: posnetek bo predvajan z angleškimi podnapisi
Lokacija: Mestni kino Domžale
9. oktobra bomo v kinih po celem svetu praznovali obletnico koncertov in glasbenega albuma z naslovom S&M, ki ga je pred dvemi desetletji s simfoničnim orkestrom iz San Francisca posnela legendarna zasedba Metallica. Znova si bomo lahko ogledali njihov nastop s simfoničnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Michaela Tilsona Thomasa, ki s tem koncertom obeležuje tudi svojo zadnjo sezono v San Franciscu. Koncert je bil posnet 6. in 8. septembra kot otvoritveni dogodek nove dvorane Chase Center, ki bo odslej krasila nabrežje tega gričevnatega mesta na zahodni obali ZDA. S skladbami iz prve plošče iz leta 1999 ter novimi simfoničnimi priredbami skladb, bodo oboževalci Metallice lahko na velikem platnu koncertni spektakel doživeli iz prve vrste. 
Januar 2021
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 
 
Danes
(0)